lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

Jetairfly
2014-10-22 14:47:27  

Vanaf 17 april 2015 vliegt Jetairfly 15 vluchten per week van en naar de luchthaven Antwerpen.
Naast Palma de Mallorca, Alicante en Malaga zullen ook Berlijn, Milaan en Barcelona tot de bestemmin ...
 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Groepsbezoeken

U gaat graag op reis en wil weten hoe een luchthaven functioneert? U wilt uw leerlingen laten kennis maken met de wondere wereld van de luchtvaart?

Breng dan met uw vereniging, bedrijf of klas een bezoek aan de Luchthaven Antwerpen.

Een gespecialiseerde gids van de vzw Luchtvaart Antwerpen leidt uw groep in twee uur rond en laat u kennis maken met het boeiende universum van luchthaven en luchtvaart. De hele groep checkt in als passagier, gaat vervolgens langs de veiligheidscontrole en krijgt zo te zien wat er zich, zowel voor als achter de schermen, afspeelt op een drukke luchthaven. Daarna worden ook de vliegtuig- en brandweerloodsen bezocht.

Tijdens een bezoek aan de Luchthaven Antwerpen, mag uiteraard het Stampe & Vertongen Museum, met zijn unieke historische vliegtuigen, niet ontbreken. Het museum herbergt ondermeer een verzameling van het beroemde SV4 vliegtuig van de Antwerpse luchtvaartpioniers Jean Stampe en Maurice Vertongen, die hun vliegtuigfabriek in Deurne hadden. Onlangs werd ook een belangrijke collectie vliegtuigen uit de Eerste Wereldoorlog aan het museum toegevoegd.

Na afloop van uw groepsbezoek kan een luchtdoop worden georganiseerd boven de Antwerpse stad of haven. Ook een gezellige lunch met zicht op het luchthavengebeuren kan voorzien worden, met een aangepast menu voor kinderen. Naar gelang uw voorkeur kan dit vooraf of na afloop van de rondleiding.Tarieven

  • volwassenen in clubverband: € 6,00 per persoon (minimumbedrag € 120)
  • volwassenen in bedrijfverband: € 9,00 per persoon (minimumbedrag € 180)
  • studenten en kinderen vanaf 3e leerjaar: € 3,50 per persoon (minimumbedrag € 70)
  • kinderen tot en met 2e leerjaar: € 2,50 per kind (minimumbedrag € 50)
  • mindervaliden: € 3,50 per persoon (minimumbedrag € 70)


Voor meer inlichtingen en/of reservatie van een luchthavenbezoek eventueel met luchtdoop en/of lunch kan u het luchtvaartsecretariaat van de vzw Luchtvaart Antwerpen telefonisch bereiken op het nummer: 03-285.67.69 (woensdag gesloten). U kunt ook een e-mail sturen: ingrid.de.bois@finserve.aero

Luchtvaart Antwerpen vzw
Luchthavenlei z/n B 35
2100 Antwerpen
Tel. 03-285.67.69
Fax 03-230.87.03
E-mail: ingrid.de.bois@finserve.aero