lightnav_rightHomeContactgegevensNederlandsEnglishSitemap

 

 

 

 

1 minuut stilte op 22 maart
2017-03-22 09:47:32  

Herdenking slachtoffers 22 maart 2016 Luchthaven Antwerpen heeft deze ochtend om 7u58 een minuut stilte gehouden ter herdenking van de slachtoffers van de aanslagen in Brussel, vandaag exact 1 ja ... 

Meer nieuws >>>

 

 

 

 

 

©2007 Antwerp Airport
Site by Go! 4 It Media & Webdesign

 

Safety on the ramp

Ongeveer elke maand wordt een briefing "Safety on the Ramp" ingericht.

De briefing bestaat uit drie onderdelen die op één halve dag gegeven worden. Houd goed in het oog of op de datum van uw keuze de briefing vr (9-12u) of na (13-16u) de middag valt.

Het eerste deel is "Safety on the Ramp" en heeft als doel de luchthavengebruiker te informeren over de mogelijke gevaren die het werken op een luchthaven met zich meebrengt, de te nemen voorzorgsmaatregelen en algemene reglementering met betrekking tot het gebruik van de luchthavenfaciliteiten. Dit onderdeel wordt afgesloten door een schriftelijke test (gevolgd door een korte pauze).

Het tweede onderdeel is"Security Awareness" en heeft als doel de luchthavengebruiker te informeren over de beveiligingsreglementering die geldt op een internationale luchthaven zoals de onze. Ook een overzicht van de controles, preventiemaatregelen en beveiligingsapparatuur komen aan bod. Dit onderdeel wordt eveneens afgesloten met een schriftelijke test.

Het derde onderdeel wordt "drivers licence" genoemd. In dit onderdeel wordt de reglementering betreffende de snelheden op airside, de voorrangsregels, e.d. uitgelegd. Nadien mag men beschikken. 

Bij het succesvol afgelegd hebben van de tests wordt u, na ongeveer 4 weken, het certificaat van afronding bezorgd.

Inschrijven voor deze cursus kan uitsluitend via deze website. Voor inschrijving klik op één van de links hieronder. Indien u een Engelstalige versie van de test wenst kan u dit als opmerking vermelden bij inschrijving.

OPGELET: NAAR AANLEIDING VAN DE LUCHTVAARTDAG OP 22 APRIL 2017, ZAL ER OP DIE DAG GEEN BADGEDIENST ZIJN!Eerstvolgende briefings:

Afgerond briefings:

  • Cursus Safety on the Ramp - 25 maart 2017